Club Culinair

Bonbonatelier Limmen

Bonbonatelier Limmen maakt exclusieve chocoladeproducten voor banketbakkers hotels, restaurants en groothandels in heel Nederland. Zij blinken uit in het leveren van de beste kwaliteit, service en flexibiliteit. Dat resulteert in actief meedenken met de klant, waardoor zij niet alleen lekkere, maar ook esthetisch prachtige en exclusieve lekkernijen kunnen maken.

Limmen bonbons

Een kijkje in het Atelier

Bij Bonbonatelier Limmen kunnen ze bijna alles van chocolade maken. Ze gebruiken alleen maar de fijnste en beste grondstoffen die er te verkrijgen zijn. Daarmee maken zij niet minder dan 60 soorten bonbons en een grote serie andere producten, geschikt voor alle seizoenen. Het atelier werd als eerste chocolaterie gecertificeerd met het HACCP certificaat, maar wat vooral de geschiedenisboeken van het bedrijf ingaat, is het feit dat zij in 2002 de bonbons bij de trouwerij van Maxima en Willem-Alexander hebben verzorgd.

Limmen Chocolade producten

Hecht team

Chocolatier Jan Plug is gepokt en gemazeld als het gaat om kunst maken met chocola. Eigenaar van het atelier, Ren√© Limmen, laat dan ook zonder moeite de leiding in zijn handen als hij niet aanwezig is. “Het is slechts een formaliteit. We zijn een zeer hecht team van acht personen en iedereen werkt even hard aan ons succes.”