Club Culinair

De Buurman

Bij De Buurman doen ze er alles aan om het onze gasten naar te zin te maken. ‘Voor ieder wat wils’ is hun motto. Een drankje doen, een snel hapje eten, uitgebreid dineren, of een feestelijke happening; zij maken het iedereen graag naar de zin. Daarnaast kun je terecht bij Buurman’s Bovenkamer; een ruimte voor kookworkshops, vergaderingen, besloten lunch of diner. Samen met Proeflokaal The Black Smith en onze cateringservice maken zij het totaalplaatje compleet.

Buurman voorkant zaak

Vlees, vis en vegetarisch

De Buurman heeft een verrassende keuken die zich kenmerkt door de klassieke brasserie. Samen met de vakbekwaamheid van het bedienend maakt dit De Buurman een topplek om te eten. Zij ontvingen enkele jaren geleden bovendien het keurmerk ‘Gastvrij voor vegetariërs’. Op de menukaart prijken tal van gerechten met vlees noch vis, maar ook gasten met een speciaal dieet kunnen bij hen terecht.

Buurman private dining

 

Wie is de ster in deze keuken?

Er is niet één ster in de keuken, maar een team dat de gasten zeven dagen per week laat genieten. In Martijn Brinkkemper vonden ze echter een sterke en constante chef die leiding kan geven, maar ook de rest van het team de ruimte geeft zich te ontwikkelen.

Buurman catering