Club Culinair

De Keuken van Von

‘Nee, hoor, ik ben geen echt restaurant,” zo vertelt Yvonne vol trots over haar plekje in Zaandam. “Ik kook wat ik lekker vind en serveer het mijn gasten. Belangrijk is dat mijn gasten het naar hun zin hebben, lekker eten, lekker lang natafelen. Even de tijd nemen om van mijn Indonesische gerechten te genieten. Hen kennis laten maken met de authentieke Indonesische Keuken.”

KEUKEN VAN VON 2014

Gasten van de Keuken van Von komen graag bij het Indonesische eethuis aan de Zuiddijk in Zaandam. Je kunt er lekker Indonesisch eten in een gezellige huiselijke omgeving voor een betaalbare prijs. Elke dag kookt Von een ‘rijsttafel’ met producten die dagelijks vers op de markt zijn ingekocht. Afhankelijk van het seizoen en de beschikbaarheid komt er elke dag weer iets anders op tafel. De zes schaaltjes kunnen gevuld zijn met kip, garnalen, bami, ajam goreng ritja of een andere verfijnde lekkernij. Het principe ‘eten wat de pot schaft’ spreekt de gasten wel aan. Je bent verzekerd van lekker eten dat met zorg is klaar gemaakt. Voor de vegetariërs wordt ook goed gezorgd. Op tafel komen authentieke gerechten zoals die ook in Indonesië worden geserveerd, want van haar (groot)moeder heeft Von leren koken. De gezellige ambiance en de persoonlijke benadering maken dat mensen zich snel thuisvoelen. Kok en gastvrouw Yvonne Ketalow serveert de gerechten persoonlijk. Zo krijgen gasten het gevoel krijgen dat ze bij ons thuis komen eten.

Like de Keuken van Von op Facebook of bekijk de recensies op Iens.nl